Per fiets

Waar heb je zin in: ontspannen fietsen of voor de sport? Glooiend of stevig klimmen? Voor elk type fietser zijn er genoeg mogelijkheden. Fiets-enthousiast als we zijn, kunnen wij je alle keuzes bieden. We voorzien je graag van advies, tips en maatwerk.

racefiets Britt

Racefiets

Wil je op de racefiets de sporen van Alejandro Valverde volgen? Prachtige routes van 40 tot 160 km op prachtige wegen met strak asfalt en prachtige vergezichten. Heuvelachtige fijne rondjes maar ook stevige klimroutes, het is er allemaal. Hoe lang en hoeveel hoogtemeters bepaal je zelf.

Bijvoorbeeld van huis uit naar het mooie Ronda, of stevig klimmen naar Mijas. Of een dagtour met autovervoer naar de Siërra Nevada, alwaar de Pico Valeta 3.364+ het decor biedt aan menig profploeg in de vroege lente.

mtb

Mountainbike

Kies je voor uitdaging op een mountainbike: mooie technische single tracks of liever over glooiende wegen van dorp naar dorp rijden. Wij kennen de paden, klimmen en afdalingen en kunnen je meenemen naar de mooiste plekken van de Siërra de las Nieves. Van een uurtje tot een dagtocht op elk gewenst niveau. Het MTB pad ligt letterlijk bij ons voor de deur. Natuurlijk kan dit ook op de gravelbike of E-MTB.

gravel

(F)iets anders

Een meerdaagse training, een zelfstandige dagrit of met een groep, desgewenst onder begeleiding? Leg je wensen bij ons neer, dan maken wij een mooi programma met opties.

Kees is een ervaren trainer in diverse sporten en kijkt als gids goed naar het individu. Britt zorgt voor de aanmoedigingen en de snack onderweg. Bij thuiskomst wacht een koele duik in het zwembad en een welverdiend hapje en drankje!

Lol voor iedereen is het credo! En… afzien mag, maar moet niet!

Neem contact met ons op voor maatwerk en advies.